ezoteritcen magazin.dir.bg

 

Каталог радиестезични махала
Каталог пирамиди от минерали
Каталог "Камъни Седем чакри"
Каталог радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог броеници от Балтийски кехлибар
Каталог броеници от полускъпоценни камъни
Каталог руни от полускъпоценни камъни
Ментална радиестезия
Каталог И чинг от полускъпоценни камъни
Получаване на невидима упора
Хиромантия
Руни и руническо гадаене
Окултизъм, тайни, мистика и духовно самоусъвършенстване
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контакти
Връзки


Каталог радиестезични махала КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО

Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products / Хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products [FLAC+MP3+EXE]

Хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products [FLAC+MP3+EXE]
26.02.10 21:28

Автор:Ковалёв Сергей и колектив
Автор: Ковалёв Сергей и колектив Издателство: Psi-Technology Год: 2009 Продължителност: 07:00 мин. Формат: EXE Размер: 1.23 MB Всяка една от хипнотичните програми може да бъде получена безплатно, след закупуването на книга, или к-т от руни, и само в случай че сте указали това писмено. При направена поръчка от две книги /независимо от тематиката/ или книга и к-т от руни, получавате и трите програми също безплатно. Програмата - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products [FLAC+MP3+EXE] можете да закупите от http://www.teron.fatal.ru/.
Вземи в gLOG

Хипнотичния сеанс има за цел внедряване в подсъзнанието, програма за упех, щастие и сполука във всички сфери на живота. Внушението прониква леко в подсъзнанието и едновременно започва да привлича тези асоциации. Това става автоматически без съзнателното ви участие.

 

Анотация:

Всеки човек мечтае и се надява да постигне успех - в професията, в бизнеса, в изкуството, в отношенията с околните. Но не всеки успява да осъществи стремежите на душата си. Сякаш само отделни хора са предопределени да успеят, защото нещо в тях коренно ги отличава от останалите.

Дадената програма е много добро средство, за привличане на успеха и късмета на наша страна. Представлява хипнотично внушение,  разработено през 2009 г. в Русия и САЩ, посредством новаторската технология ANGMAR-32, обезпечаваща дълбоко проникване и внедряване в подсъзнанието. По този начин внушаващата програма се приема от подсъзнанието, като собствена и обезпечава незабавно, нейното изпълнение.

Седмица, две от започването на сеанса, ще забележите промяна в своя живот. Нещата ще започнат да се обръщат към успех, благополучие, щастие и удовлетворение. Чудеса? Разбира се че не! Просто вашето подсъзнание изпълнява програмата за вашия успех. Това не е магия, не е вълшебство, това е силата на авангардните технологии и научната психология. С помощта на програмата ще се събудят скритите, латентни сили на вашето съзнание и подсъзнание. Ще откриете, че обичайната ви мисловна дейност крие запаси от удивителна ментална енергия и непроявени способности с огромна мощ, които чакат магическата заповед на волята, за да се задействат и проявят.

Това, което по-рано можеше да се види само във филмите от категория фантастика, сега е достъпно за всеки един от нас. Psi-Technology дава възможност за използване на невероятните способности на подсъзнанието ни.

 

Важно! След като получите програмата, обезателно прочетете инструкциите!

Не използвайте сеансите, ако страдате от епилепсия, припадъци, нервни разтройства, ако сте употребили алкохол, наркотици, или психотропни лекарства.

Сеансите не са предназначени за лица под 16 години и такива с отслабен интелект.

www.hiromantia-ezoterika.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

10.5615