ezoteritcen magazin.dir.bg

 

Каталог радиестезични махала
Каталог пирамиди от минерали
Каталог "Камъни Седем чакри"
Каталог радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог броеници от Балтийски кехлибар
Каталог броеници от полускъпоценни камъни
Каталог руни от полускъпоценни камъни
Ментална радиестезия
Каталог И чинг от полускъпоценни камъни
Получаване на невидима упора
Хиромантия
Руни и руническо гадаене
Окултизъм, тайни, мистика и духовно самоусъвършенстване
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контакти
Връзки


Каталог радиестезични махала КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО

Окултизъм, тайни, мистика и духовно самоусъвършенстване / Ти градиш своята реалност, своя живот, със силата на мисълта си

Ти градиш своята реалност, своя живот, със силата на мисълта си
17.02.10 21:58

Автор:Абрахам/Естер и Джери Хикс
Вземи в gLOG

Всеки човек твори своята реалност, своя живот, със силата на мисълта си.

Това, което мислиш,
това , което чувстваш,
винаги се материализира.

Всяко човешко същество отвъд материалното тяло е енергия и тази eнергия е естествено продължение на енергията на Първоизточника, Бог, Силата, Светлината.Тази eнергия оживява физическото тяло, дава му сила за живот. Тази eнергия вибрира непрекъснато, като начина на вибриране се определя от начина на мислене и от системата убеждения на човека. Поради различния начин на мислене вибрацията на всяка човешка същност е различна. Строго определеният начин на вибриране на всеки човек привлича към него от огромния вселенски вибрационен океан ситуации, хора, събития, които са в синхрон с есенцията на мислите и убежденията на човека. Всичко се аранжира от основния Вселенски закон, който е и Вселенския управител – закона за привличането – гласящ „Подобните неща се привличат”. Така че със силата на мисълта си човек гради живота си. Това, което човек живее днес, е следствие на това, което е мислил вчера, онзи ден, преди година, 10 год; това, което мисли днес, определя живота му утре.

А как човек може да разбере какво гради в момента?

Много е лесно, защото човека има една изключително надеждна система за ръководство и това е чувството. Емоцията дава винаги ясен отговор какво човек гради във всеки момент в живота си. С колкото и много имена да са облечени емоциите, в крайна сметка те се свеждат до две – емоция, която те кара се чувстваш добре, и такава, която те кара да се чувстваш не добре.

В какво се състои работата на човек, който иска да поеме отговорността за живота си в собствените си ръце; човек, който иска да сътворява живота си – това е да намери начин да бъде в синхрон с желаното, да намери начин да се чувства добре, като заменя мисълта, от която не се чувства добре, с такава, която го довежда до по-добро чувство.

Това, върху което човек спира вниманието си, бива материализирано, независимо от това дали то му харесва или не. Вниманието е поканата, вниманието отваря вратата към материализацията.

Как да се поканят нещата, които са удовлетворителни, нещата, които човек би искал иска да изживее, да прави, да има?

Най-основната техника в тази посока е да се спира вниманието само върху това, което кара човека да се чувства добре и което иска в живота си – да си го представя, да го изживява, да го извиква често в съзнанието си.

Няма нищо по-важно за човека в този свят от това да се чувства добре, защото само тогава се привлича още, и още, и още от същото. Ако човек се намита в тежка жизнена ситуация, ( а той не би бил там, ако вибрацията му не е била в синхрон с вибрацията на тази ситуация), то тогава трябва да намери начин да се почувства малко по-добре, и малко по-добре….докато новата, подобрена вибрация не извика нови ситуации, хора, събития в живота на страдащия човек. Не е възможно, оплаквайки се, да се привлекат по-добри жизнени условия – вибрацията на оплакването и недоволството е твърде далече от вибрацията на Добруването. За да се привлече Добруване, мислите и чувствата на индивида трябва да отговарят на вибрацията на Добруването

Това, което човек живее в момента не е някаква твърда, непроменима реалност, то е само индикация за предлаганата от него вибрация; за това върху какво е спирал вниманието си до сега. Ако изживяването е неудовлетворително, достатъчно е да се промени фокуса, да се спре вниманието върху нещо друго, то ще бъде материализирано и съответно реалността на този човек се променя.

И така – какво искаш?

Искаш силно, здраво, гъвкаво, красиво тяло? Тогава мисли за това, изживявай го, чувствай, че го имаш. Спирай вниманието си върху това, което искаш, не върху това, което е.

Искаш удовлетворяваща те, добре заплатена работа, пълна с добри възможности за полет на творческата ти мисъл? Тогава мисли за това, изживявай го, чувствай, че го имаш. Спирай вниманието си върху това, което искаш, а не върху това, което е.

Искаш много пари? Тогава мисли защо искаш да ги имаш и как би се чувствал, когато ги имаш . Спирай вниманието си върху това, което искаш, а не върху това, което е.

Искаш добра връзка? Тогава представяй си как би се чувствал, ако я имаше. Спирай вниманието си върху това, което искаш да бъде, не върху това, което е.

Искаш децата ти да са добре? Тогава спирай вниманието си само върху прекрасното бъдеще, което ги очаква и избягвай да мислиш за
въображаемите катастрофи, които биха могли да им се случат.
Само и единствено негативните мисли, чувства и убеждения са бариерата, която не позволява на всички тези прекрасни неща, за които мечтаеш, да нахлуят в живота ти. Намери начин да отстраниш негативните мисли, намери начин да се почувстваш добре, или поне малко по-добре, и ще дадеш възможност на всички неща, за които мечтаеш, да започнат да се материализират в живота ти. Ще започнеш да се превръщаш в осъзнат творец на собствения си живот, който преминава по жизнения си път в Радост и Съзидание, в Добруване, Благоденствие, Просперитет.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

13.2101