ezoteritcen magazin.dir.bg

 

Каталог радиестезични махала
Каталог пирамиди от минерали
Каталог "Камъни Седем чакри"
Каталог радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог броеници от Балтийски кехлибар
Каталог броеници от полускъпоценни камъни
Каталог руни от полускъпоценни камъни
Ментална радиестезия
Каталог И чинг от полускъпоценни камъни
Получаване на невидима упора
Хиромантия
Руни и руническо гадаене
Окултизъм, тайни, мистика и духовно самоусъвършенстване
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контакти
Връзки


Каталог радиестезични махала КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО

Ментална радиестезия / Упражнение – програмиране за търсене на посока

Упражнение – програмиране за търсене на посока
04.11.09 19:15

Автор:ТАНЯ ТСИОЛАКИДУ
Вземи в gLOG
 

 

Ще ви опиша едно много интересно упражнение, което може да се окаже доста полезно при заниманията ви за откриване на загубени вещи. Неговата цел е да приучи махалото ви да показва посоката на изгубената вещ. Този метод може да бъде използван и при работата ви с карта, но там разбира се, се изисква голяма прецизност и доста практика.

 Седнете на масата или на бюрото си. Сложете в единия край, колкото се може по-далеч от вас,  някакъв малък предмет. Добре е да го скриете от погледа си, като поставите между вас и предмета ваза, статуетка или куп книги, така че да нямате зрителен контакт.

Преминете на базисното си психическо ниво* с отворени очи и кажете: „Аз съм проводник на информацията, излъчвана от хармоничното взаимодействие между махалото и моя организъм”. Хванете махалото по обичайния за вас начин и кажете: „ В коя посока се намира ... ?” или „Искам да ми покажеш посоката на ...”. Междувременно докато чакате движението на махалото се опитайте да не влияете на отговора /естествено вие знаете точното местонахождение на предмета/. За тази цел е добре да си повтаряте вътрешно: „Интересно какъв ли ще е отговорът, ... очаквам с нетърпение да видя резултата ...”, така по този начин, можете да заблуждавате съзнанието си с каквото ви дойде на ума.

В някакъв момент махалото ви ще започне да прави движения напред-назад.  Преместете внимателно ръката си в тази посока. Ако това наистина е посоката към скрития предмет, движенията ще започнат да стават елипсовидни и все по бързи, а самото махало все по-тежко в ръката ви. След като преместите отново ръката си и при това разстоянието между вас и скрития предмет видимо намалее, ще видите че махалото ви от елипсовидно въртене ще започне да прави все по-концентрични движения. Накрая го поставете над намерения предмет и както сте на базисното си психическо ниво кажете: Отсега нататък с моето махало, мога да намирам максимално точно посоката на всички търсени от мен предмети, хора, животни и всичко което ме интересува от живата и нежива природа.” „ Настройвам висшия си разум да работи заедно с мен за това.„Край на програмата, благодаря”.

 

Направете същото упражнение, като този път скриете друг предмет, но вече в стаята, в която се намирате. За тази цел вероятно ще се наложи да удължите дължината на махалото /имам напредвид, че ако досега сте използвали дължина 10-12 см., сега можете да увеличите дължината с още няколко см./, за да му дадете възможност по-свободно да се движи. Упражнявайте се, колкото се може по-често в продължение на една седмица. Опитът, който ще придобиете ще ви бъде много полезен. По този начин, мой познат радиестезист намери зазидана ниша с ценности, в една стара къща.

 *Методът за постигане на базисно психическо ниво ще намерите в книгата:МАХАЛОТО - ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2036