ezoteritcen magazin.dir.bg

 

Каталог радиестезични махала
Каталог пирамиди от минерали
Каталог "Камъни Седем чакри"
Каталог радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог броеници от Балтийски кехлибар
Каталог броеници от полускъпоценни камъни
Каталог руни от полускъпоценни камъни
Ментална радиестезия
Каталог И чинг от полускъпоценни камъни
Получаване на невидима упора
Хиромантия
Руни и руническо гадаене
Окултизъм, тайни, мистика и духовно самоусъвършенстване
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контакти
Връзки


Каталог радиестезични махала КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО

Ментална радиестезия / Орел – извършител на престъпление

Орел – извършител на престъпление
04.11.09 18:06

Автор:ТАНЯ ТСИОЛАКИДУ
В началото на 20 век в малко селце в подножието на Швейцарските Алпи, изчезва седемгодишно момченце. Детето е било дребно на ръст и доста слабовато. В неговото издирване се е включило цялото село, както и жителите на съседните селца, но след четиридневно издирване, надеждите да бъде намерено детето живо, били сведени до минимум.
Вземи в gLOG

 

Детето е било дребно на ръст и доста слабовато. В неговото издирване се е включило цялото село, както и жителите на съседните селца, но след четиридневно издирване, надеждите да бъде намерено детето живо, били сведени до минимум.

            Тогава чичото на детето се обърнал за помощ към абат Прево от съседното село, известен със своите радиестезични способности. Свещенникът умеел да намира вода, изгубени, и откраднати вещи, но също и изчезнали хора. Чрез своето собственоръчно направено махало, Прево доста успешно е успявал да разкрива и престъпления.

            След като пристигнал в дома на изчезналото момче, той начертал карта на местността и поставил махалото си над нея. Махалото е посочило два района, където би могло да се намира момчето. Веднага се е организирала група от местни жители, готови да помогнат в издирването. Хората, пристигнали на първото място, са го претърсили изключително щателно, но от детето не се намерила никаква следа. Останало да бъде претърсено и второто възможно място, но никой не се е наел да отиде до там, защото теренът бил изключително труден. Ставало въпрос за високо разположен планински район с много отвесни скали, криещ опасност от падащи камъни, освен това там скоро е бил паднал сняг. Логично било, че едно толкова малко дете в никакъв случай не би могло да се изкачи там. Нещо повече – такова предизвикателство би представлявало трудност дори и за добре екипирана и обучена спасителна група.

            И така от ден на ден, надеждите да бъде намерено детето се стопявали. Месец след изчезването му, група алпинисти от Логано се изкачили на въпросния хребет и това което се е разкрило пред очите им било потресаващо! Части от дрехите на детето и неговите кости са били разхвърляни около гнездото на двойка скални орли. Оказало се е, че детето е било отвлечено от алпийски скален орел, а първото място което е показало махалото, е било мястото, където е било похитено. 

 
 ОТКЪС ОТ КНИГАТА: МАХАЛОТО - ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.3165