ezoteritcen magazin.dir.bg

 

Каталог радиестезични махала
Каталог пирамиди от минерали
Каталог "Камъни Седем чакри"
Каталог радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог броеници от Балтийски кехлибар
Каталог броеници от полускъпоценни камъни
Каталог руни от полускъпоценни камъни
Ментална радиестезия
Каталог И чинг от полускъпоценни камъни
Получаване на невидима упора
Хиромантия
Руни и руническо гадаене
Окултизъм, тайни, мистика и духовно самоусъвършенстване
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контакти
Връзки


Каталог радиестезични махала КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО

Ментална радиестезия / Интересни случаи от историята на радиестезията

Интересни случаи от историята на радиестезията
04.11.09 17:13

Автор:ТАНЯ ТСИОЛАКИДУ
Историята на радиестезията е пълна с много интересни случаи. За неспециалистите, подобни събития се струват сензационни и дори невъзможни. Много хора са песимистично настроени в това отношение и им е трудно да приемат, че е възможно да се работи от разстояние /дистанционна биолокация/ само с помоща на махало, карта, план, или снимка. Това е разбираемо. Обяснението обаче е много просто: всички живи същества, всички места, предмети, молекули на Земята и във Вселената имат собствено излъчване. Вибрациите, които се отделят, служат като мисъл-форми, които могат да бъдат доловени дори и от начинаещ радиестезист. Махалото в неговите ръце се подчинява на вселенските принципи, на физическите закони, и на математическите правила. Не е никак трудно да се практикува радиестезия, необходимо е само малко повече практика.
Вземи в gLOG

                Във всички световни войни са били използвани хора, владеещи метода на радиестезията.
 В Германия например, през първата и втората световна война, тази наука се е прилагала с голям успех при откриването на мини и минни полета. В Берлин дори е имало специално учреждение, където са се проверявали донесенията за резултатите от морските боеве. Данните за потъналите противникови кораби се проверявали чрез движението на махалото над снимката на съответния плавателен съд и морската карта. 

Когато през 1942 година английската войска е завзела северноафриканското крайбрежие, е възникнал въпроса за снабдяването й с питейна вода. За щастие в редиците им е бил капитан Харис, един изключително надарен радиестезист. Той е локализирал много подземни водни източници, давайки възможност на войската да се запаси с вода и да продължи настъплението.

            Идентична ситуация се наблюдава и при Червената армия през периода 1930 - 1946 година. Сапьорите са били обучавани не само да търсят мини чрез метода на радиестезията, но и да намират водни жили за снабдяването на армията с питейна вода. 

            Известният екстрасенс Ури Гелер е известен със своите умения да открива подземни залежи от разстояние. От дома си в Англия, със своето махало, той локализирал съответните места чрез геофизични карти на северното крайбрежие на Австралия и джунглите на Бразилия. Чрез своя дистанционен метод успява да открие огромни залежи на уран, нефт, злато и различни минерали. 

www.hiromantia-ezoterika.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1283