ezoteritcen magazin.dir.bg

 

Каталог радиестезични махала
Каталог пирамиди от минерали
Каталог "Камъни Седем чакри"
Каталог радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог броеници от Балтийски кехлибар
Каталог броеници от полускъпоценни камъни
Каталог руни от полускъпоценни камъни
Ментална радиестезия
Каталог И чинг от полускъпоценни камъни
Получаване на невидима упора
Хиромантия
Руни и руническо гадаене
Окултизъм, тайни, мистика и духовно самоусъвършенстване
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контакти
Връзки


Каталог радиестезични махала КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО

Ментална радиестезия / Етика на радиестезиста

Етика на радиестезиста
04.11.09 17:04

Автор:ТАНЯ ТСИОЛАКИДУ
Вземи в gLOG

 

·         Радиестезията изисква служене на истината, пълна отдаденост, добросъвестност, използване и прилагане на знанията в полза на човечеството /Закон за предназначението/*.

·         Радиестезистът трябва да се отнася с благовение и уважение към безкрайния източник – Висшия разум на Вселената /Закон за чистата потенциалност/.

·         Радиестезистът трябва да има широки възгледи, да е възприемчив и духовно извисен, в противен случай „непознатите” Висши сили, с които  работи, ще се обърнат срещу него.

·         Добрият радиестезист знае, умее да мълчи, наблюдава и изследва - /Закон за необвързаноста/. Изключение правят преподавателите и сериозно занимаващите се с тази наука, чиято цел е да обучават  хората, или да дават съвети на тези, които се обръщат към тях за помощ.

·         Радиестезията не бива да се използва като средство за демонстрация на „специални сили” и показване на някакво „духовно превъзходство” над останалите. На несериозните въпроси ще се дадат несериозни отговори, защото Висшия разум на Вселената или така нареченият „космически шегобиец” – притежава прекрасно чувство за хумор.

·         Радиестезията не бива да има за крайна цел прогнозиране на бъдещето. Има Висши съображения, които го пазят в тайна. Нещо важно! - така се нарушава правото ни на „свободен избор” да променяме бъдещето си. Тази наука трябва да се използва само като помощно средство в настоящето и за развитие на интуицията. 

·         Изключват се всякакви егоистични действия и съображения единствено в името на лична полза, материална изгода, използване на информация, касаеща трети лица или от просто любопитство. Каквото и да спечелите посредством тази наука, подарете една част на другите, или просто помогнете без да търсите отплата. Висшите сили знаят как да ви го върнат /Закон за даването и получаването/.

ОТКЪС ОТ КНИГАТА: МАХАЛОТО - ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1023