ezoteritcen magazin.dir.bg

 

Каталог радиестезични махала
Каталог пирамиди от минерали
Каталог "Камъни Седем чакри"
Каталог радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог броеници от Балтийски кехлибар
Каталог броеници от полускъпоценни камъни
Каталог руни от полускъпоценни камъни
Ментална радиестезия
Каталог И чинг от полускъпоценни камъни
Получаване на невидима упора
Хиромантия
Руни и руническо гадаене
Окултизъм, тайни, мистика и духовно самоусъвършенстване
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контакти
Връзки


Каталог радиестезични махала КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО

Хиромантия / Хълмове

Хълмове
01.11.09 18:24

Автор:ТАНЯ ТСИОЛАКИДУ
Възвишенията на вътрешната страна на ръката в хиромантията се наричат хълмове. Хълмовете се отъждествяват с енергиите в живота, с качествата които могат да се развият по положителен или отрицателен начин, долините с недостатъците, загубите, или идеализма, а линиите и знаците по тях - с влиянията и пътищата за действие.
Вземи в gLOG
Пет от тях се намират в основата на всеки пръст, като съответно носят неговото име, а останалите пет се намират в средната и долната част на дланта:

1.Под палеца-хълм на Венера;

2.Под показалеца-хълм на Юпитер;

3.Под средния пръст-хълм на Сатурн;

4.Под безименния пръст-хълм на Аполон или Слънцето;

5.Под кутрето-хълм на Меркурий;

6.Външен хълм на Марс/под хълма на Меркурий/;

7.Вътрешен хълм на Марс/над хълма на Венера/;

8.Хълм на Луната/в края на дланта под горния хълм на Марс;

9.Хълм на Плутон;

10.Хълм на Нептун;

12.Равнина на Марс;а на Уран;

Ако си спомняте в раздела по Дерматоглифика беше уточнено, че всеки хълм на дланта има свой връх, наречен троен свод. Там където кожния рисунък образува триъгълник от три свода, се намира върхът на дадения хълм. При липса на този знак се приема, че липсва и самият хълм.
Разбира се, хълмовете може да са изместени встрани, като на тяхно място да са разположени долини. В този случай, в зависимост от преценката ни за човека, бихме могли да кажем, че си имаме работа с идеалист, с човек, който в името на нещо, се е отказал от своите призвания, сили и възможностти.

Гадаенето по хълмовете се определя от големината, формата и набраздеността им. Те зависят от предопределението на човека, начина му на живот, и професията му.

Обърнете внимание на хълмовете, които са по-добре изразени или изпъкнали. Всеки един от тях дава на притежателя си доминиращи качества – положителни, или отрицателни. Колкото по-голям е даденият хълм, толкова по-силно е изразено съответното качество. Най-добре развитият хълм придава основните качества на характера на индивида. Недобре развитите, или почти липсващи хълмове, говорят за отсъствие на съответните качества, и за развитие на противоположните им такива. Ако някой от хълмовете не се намира на своето място, а се е приближил до съседния, тогава той със свойствата си се намесва в свойствата на другия хълм, като отслабва тяхното значение, и доминира със своите качества.

За вдлъбнатините /долините/ на мястото на хълмовете се приема, че положителните качества се изместват от съответните им отрицателни качества. При разглеждане хълмовете на ръцете, трябва да се обърне внимание на това, дали са гладки, или обсипани с линии и знаци, защото последните влияят на качествата им в добро или лошо отношение.

Нормално е тяхното състояние и развитие да се различава при двете ръце. Ако трудно се разпознават, можете да присвиете леко дланта си. Желателно е докато правите анализа, да се уповавате преди всичко на вътрешния си глас. Не е нужно да се приемат дословно всички правила и дефиниции.

Всички подробности свързани с хълмовете и техния анализ търсете в книгата ми «Хиромантия или хирогномия - два начина да погледнем в бъдещето».   
www.hiromantia-ezoterika.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

14.9622