ezoteritcen magazin.dir.bg

 

Каталог радиестезични махала
Каталог пирамиди от минерали
Каталог "Камъни Седем чакри"
Каталог радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог броеници от Балтийски кехлибар
Каталог броеници от полускъпоценни камъни
Каталог руни от полускъпоценни камъни
Ментална радиестезия
Каталог И чинг от полускъпоценни камъни
Получаване на невидима упора
Хиромантия
Руни и руническо гадаене
Окултизъм, тайни, мистика и духовно самоусъвършенстване
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контакти
Връзки


Каталог радиестезични махала КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО

Хиромантия / Линии

Линии
01.11.09 18:18

Автор:ТАНЯ ТСИОЛАКИДУ
Линиите на дланта се появяват още в ембрионалния стадий от развитието човека. Първо се оформят главните линии, тези на живота, главата, и сърцето. Доста по-късно е възможно да се образуват линиите на съдбата, здравето или Слънцето. Понякога, някои от тези линии се появяват едва след раждането на детето.
Вземи в gLOG

Формата, дължината, броя, цвета на линиите, тяхното съществуване, или липсата им, се дължат на генетичните предпоставки, дейността на главния мозък, и емоционалното развитие на личността.

Множеството от допълнителни линии подчертава абсолютната индивидуалност на човека и интензивността на нервно-психическата му дейност. Поради това свободата на изява и възможностите му за „свободен избор” в живота се отразяват именно върху тях, а не върху генетично определените главни линии.

Линиите могат да променят своето направление или да изчезват, а по-късно отново да се появяват. Могат да стават по-дълбоки, широки, тънки, или повърхностни и едва забележими. Също така могат да променят своя цвят, да придобиват разклонения, разриви, верижки и т.н.

Линиите могат да се променят в следствие на силното желание на личността да промени живота си, или от подобряването, или влошаването на здравето. Промените в характера, жизнените, или социални условия, също влияят върху хода на развитието на линиите.

Главни линии

 1.Линия на живота - свързва се с виталността, духовната и физическа енергия, здравето, издържливоста, и съпротивителните сили на организма.

2.Линия на главата - свързва се преди всичко с ума, психиката, възприятията, осъзнатият път, избора на професия, мислите, и действията.

З.Линия на сърцето - показва емоционалния свят на човека, душевните му преживявания, и способността му да обича и да изразява своите чувства.

Второстепенни линии

4.Линия на съдбата - тази линия съдържа най-много информация за жизнения път на личността. Показва всички главни събития и промени в съзнанието и живота на човека.

5.Линия на Слънцето - свързва се със способностите и талантите, усещането за щастие, радост и доволство от живота. Показва главните успехи, постижения, и реализация в кариерата и личния живот.

6.Линия на здравето - показва здравословното състояние, интуицията, способностите за обучение, духовното направление и адаптирането в обществото.

 Третостепенни линии

7.Пояс /пръстен/ на Венера - свързва се с нервно-психическото състояние, инстинктите, чувствеността и темперамента на личността.

8.Линия на Марс - наличието й показва много добро здраве, голяма физическа активност, енергия, жизнена издържливост, и силно развита сексуалност.

9. Втора линия на живота - позната е още като сестринска линия, или вътрешна линия на живота. Нейното присъствие е един от знаците за дълголетие, повишена жизнеустойчивост и виталност. Също така е един много силен знак за защита – тя е линията ангел-хранител.

10.Линия на семейството - тази линия е знак за единствена в живота и много силна връзка по любов, или показва стремежа на личността да намери своята голяма любов, както и да създаде семейство.

11.Линия на емигрантството - среща се само на ръцете на емигрантите.

12.Линии на усилията и щастието – съществуването им дава информация за начина, по който е възможно анализираната личност да придобие състояние, почит, и уважение.

13.Линии на влиянията и стреса - показват влиянието на другите хора върху живота на съответната личност, но също са показател за сърдечните връзки и браковете.

14.Линия на страстите /линия на Нептун, на алергиите, на шестата раса / - свързва се с психическите феномени, окултните способности, физическите инстинкти, жизнената енергия, и сексуалната активност.

15.Линии на лечителя - срещат се при хора, занимаващи се смедицина, хомеопатия, билкарство, екстрасенсите, и народните лечители.

16.Линия на интуицията - съществуването на тази линия е знак за еволюция на личността, прозрение, душевна чистота, и нравственост. В зависимост от своето местоположение може да се нарича линия на Плутон, на Уран, на религията, или на Изида.

17.Линии на брака - тези линии отразяват връзките, или браковете с любимите хора.

18.Линии на децата - отразяват репродуктивния потенциал при жените, броя на децата, или голямата любов към тях.

19.Линии на пътешествията - свързват се само с най-важните пътувания, оказали влияние върху живота на човека, както и със смяната на местожителство.

20.Линии на благосъстоянието /гривни/ - свързват се с вродената жизнена сила, наследствените компоненти, и материалните блага. Усилват значението на линията на живота.

21.Линии на репутацията - предвещават голям успех, обществено положение, и признание.

22.Линия на съчувствието е така наречения „знак на Сивия маг”. Тя е показател за милосърдие, съчувствие, широта на възгледите, липса на предразсъдъци, и внимание към околните.

23.Линия на продължителните взаимоотношения - показател за семейно щастие, разбирателство, дълъг, и хармоничен брачен живот.

Тълкуването им ще намерите в книгата «Хиромантия или хирогномия - два начина да погледнем в бъдещето».            
www.hiromantia-ezoterika.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0948